Vores historie

Hvem er folkene bag timis slogan "lavet af glade mennesker"? Vi er en gruppe af livsglade mennesker, som skaber håndlavede smykker, der giver folk et smil på læben. Vores største prioritet er glæden for vores kunder såvel som vores medarbejdere.

I det sydlige Sverige finder du vores design- og ledelsesteam, og i Filippinerne har vi nogle skønne kvinder, der samler vores smykker. Læs mere nedenfor!

Hvordan det startede

Virksomheden blev grundlagt for 10 år siden af Tifanny Drennow (fra Filippinerne) og hendes mand Mikael Drennow (fra Sverige). Navnet Timi kommer fra ordspil med de to første bogstaver i hvert af deres respektive navne. De driver denne lille virksomhed på det svenske land, mens de passer deres 3 drenge på 5, 9 og 12 år.

Made by Happy People

Vi sørger for, at vi efterlader en lille smule lykke i alt, hvad vi gør. Som vores partnere kan du være sikker på, at alt, hvad vi producerer, er af god kvalitet og hjælper med at give en positiv indflydelse i vores verden. Vores smykker er omhyggeligt kurateret og håndlavet, designet til at skabe lykke i din hverdag.

VORES FILOSOFI

Hos timi of Sweden bekymrer vi os om de mennesker, vi arbejder med, hvordan vores produkter fremstilles og den positive indflydelse, vi efterlader i verden. Vores fabrik er rummelig og giver et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere, så de kan være stolte af deres arbejde og trives og trives under arbejdet. Vi giver vores medarbejdere gratis mad og et sikkert arbejdsmiljø. I alt, hvad vi gør, ønsker vi at forlade verden en lille smule gladere.

DIN PÅVIRKNING

EMPONERENDE KVINDER
Hos timi of Sweden sætter vi en ære i at være en virksomhed drevet af kvinder. Både på vores kreative kontor i Sverige og vores fabrik i Filippinerne er størstedelen af personalet kvinder. På vores webstedsside "De filippinske ansatte" kan du læse mere om de kvinder, der samler vores smykker i Filippinerne.

PRODUKTION PÅ FORESPØRGSEL
Vi producerer kun vores smykker efter hver ordre, som vores partnere har afgivet, og minimerer derfor vores CO2-fodaftryk og undgår dødt lager.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.