Vores filippinske medarbejdere

Lær de vidunderlige mennesker fra vores fabrik at kende

Som ansat på timis fabrik i Filippinerne får vores arbejdere gratis mad på arbejdspladsen, fleksible arbejdstider og dækket transportomkostninger. Vi hjælper også med deres børns skolepenge. Men hvem er så de kvinder, der arbejder for os? Læs nedenfor og lær dem bedre at kende :)

SENONA ST. KLAR

"Senona er gruppens mor, den du søger råd hos"

50-årige Senona har arbejdet for timi i 14 år. Hun har to børn, og hendes største drøm er at se dem opfylde deres drømme. Hun er kontormoren, den de yngre kvinder søger råd hos.

Når det filippinske kontor har sine årlige julefestspil, er Senona fast besluttet på at vinde alle gavepræmierne :) Familie og dansende zumba har en varm plads i hendes hjerte.

CATHERINE VIRTUES

"Catherine er kontorets kilde til latter"

40-årige Catharine opfører sig yngre end sin alder. Hun er den filippinske kontorkomiker,

får altid alle til at grine. Hun har 4 børn og elsker at synge og danse med sine slægtninge.

Catherine har arbejdet for Timi i 13 år. Hun drømmer om at se sine børn færdiggøre deres studier.

PAMELA CABRIGAS


"Pamela er en fantastisk danser og gruppens alfa."

25-årige Pamela har arbejdet for timi i 7 år. Hun elsker musik og dans, og hendes bevægelser er det, der lyser op på de filippinske kontorjulefester. Hun er en naturlig leder - en sand alfa.
Pamela har et barn og drømmer om at have sin egen virksomhed.

SHERLY DEPAUDHON


"Sherly er en fremragende arbejder, får arbejdet gjort og med god kvalitet"

35-årige Sherly har arbejdet for timi i 12 år. Hun skiller sig virkelig ud som en sand model for renlighed og orden. Hun har de hurtigste hænder på fabrikken og samler sit arbejde med høj kvalitet. Sherly drømmer om at blive en succesfuld virksomhedsejer, så hun kan hjælpe andre.

MICHELLE BUSTOS


"Michelle er meget organiseret og sørger for, at alt fungerer perfekt på kontoret"

Michelle er 44 år og har snart arbejdet 4 år for Timi. Hun cykler til fabrikken og er kendt som en af de mest organiserede og pålidelige medarbejdere. Intet vil undslippe hendes høgøjne.
Hun har 3 børn og drømmer om at have sit eget hus og se sine børn få deres universitetsgrad. Hendes mand arbejder i provinsen, så hun ser virkelig frem til de øjeblikke, hvor de er sammen.

THESAMAE MAMANDA


"Thesamae er kontorpigespejderen, alt hvad du har brug for, har hun det i tasken."

Thesamae er 35 og har arbejdet for Timi i 12 år. Hun er meget imødekommende over for sine kolleger, altid villig til at hjælpe dem, der er i nød. Og hvis du har brug for en førstehjælpskasse eller tandpasta, så tjek med Thesamae - hun har det i tasken.

GLAIZA MESSIAS


"Glaiza er den filippinske kontorfashionista, altid stjernen i showet!"

Glaiza er 24 og har arbejdet for timi i 5 år. Hun er en multitasker med fokus på kvalitetskontrol.
Hun elsker at skille sig ud og er kendt som kontorets fashionista!
Hun voksede op i Quezon City og drømmer om at få sin egen virksomhed en dag.

JOAN ROMERO


"Jeg elsker, når jeg og mine arbejdskammerater går og spiser streetfood, før de går hjem"

Joan er 21 og har arbejdet for Timi i 3 år. Hun er det filippinske kontors tomboy, og hun er bestemt ikke bange for at få sine hænder snavsede. Har du brug for hjælp til at løfte en tung kasse, er det Joan, du skal spørge.
Hendes yndlingssted i Filippinerne er Boracay og
hun drømmer om at få sin egen familie og virksomhed.

CHERRY ANN MARTENIZ


"Jeg er glad, når min familie lever godt"

36-årige Cherry har arbejdet for timi i 5 år.
Hun har to børn og er kendt som den rolige og helt ene på kontoret. Hun kommer fra Barotac Nuevo i Iloilo, som stadig er hendes yndlingssted i Filippinerne.

PHILOMINA MESSIAS


"Filomina er kontorets udadvendte, glade og åbenhjertige, men også utrolig dedikeret til sit arbejde"

29-årige Filomina har arbejdet for timi i 6 år. Hendes største ønske er, at hendes to børn vil være i stand til at opfylde deres drømme i fremtiden.
Filomina er en utrolig dedikeret medarbejder, altid villig til at gå den ekstra mil for at udføre sine opgaver. Hun er kendt som den højrøstede og åbenhjertige på det filippinske kontor - og en stor fan af firmaets jule- og sommerfester.

MIKE ROSE JAICTIN


"Mikee er en dygtig mand - ikke bange for at påtage sig ukendte opgaver"

24-årige Mikee er søster til en tidligere ansat og har arbejdet for timi i 5 år.
Hun er en super fleksibel medarbejder, klar til enhver opgave, hun får. Mikees drømmer om at give sin mor et smukt hjem, da hun værdsætter sin familie over alt andet.

ANALYSER LÅNEN


"Analiza er en sand mor - vier sit liv til at hjælpe børn i sit samfund"

Analiza er 40 år og har arbejdet for timi i 3 år. Hun elsker de fleksible arbejdstider på fabrikken, fordi hendes liv er meget travlt. Hun elsker at være tidligst på kontoret og så drille de sene.

Analiza har 4 egne børn, men har adopteret mange flere fra sit samfund. Med over 10 børn derhjemme, vier hun sit liv til at hjælpe andre. Hendes drøm er at have sin egen virksomhed som en stabil indtægtskilde.

YOGEL GIFTY RODRIGUEZ


"Yogel er enestående, især da han er den eneste mand på kontoret!"

33-årige Yogel er timis produktionschef og har arbejdet for os i 10 år. Han er en stor fan af sport, spørg ham om hvad som helst, og han vil helt sikkert vide det
noget om det.
Yogel er en hårdtarbejdende, han vil hellere klare opgaven selv end at give den til en anden. Hans yndlingsminde fra kontoret er, da medarbejderne overraskede ham med kage på hans fødselsdag!