Del din stil

VILKÅR OG BETINGELSER - INSTAGRAM #yestimi

Timi of Sweden kan lide at se produkter i det virkelige liv på sociale medier, og vi kan anmode om at dele billeder, som du har lagt op på Instagram i vores kanaler. Sådanne kanaler er hovedsageligt timis hjemmesider (timi.se), men kan også omfatte timis andre kanaler, for eksempel timi nyhedsbrev og instagram.

Ved at svare #yestimi på et billede efter timis anmodning på Instagram, herefter benævnt "billede(r)", accepterer du følgende:

Du giver Happy Accessories AB, et svensk firma under registreringsnummer 556797-2590 (herefter "HAPPY"), en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspændende licens til at bruge, på enhver måde, der bestemmes efter HAPPY's eget skøn og uden nogen forpligtelser til dig, til at bruge dine billeder i deres markedsføring og/eller annoncering, herunder blandt andet retten til at reproducere, distribuere, ændre og redigere dine billeder. Desuden giver du HAPPY dit samtykke til at bruge billeder, hvor du kan identificeres til markedsførings- og/eller reklameformål, ifølge Sw: Lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Du repræsenterer og garanterer, at du ejer eller kontrollerer rettighederne til det materiale, du har indsendt, og at du har tilladelse fra enhver person(er), der optræder på billederne. Desuden bekræfter du, at du er en person (dvs. ikke en virksomhed), du er mindst 18 år gammel eller har forældres samtykke, og at HAPPYs brug af dine billeder ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder eller nogen lov.

Herved fritager du HAPPY's fra alle forpligtelser til at betale dig for brugen af dine billeder og frigør og accepterer at beholde HAPPY's og alle personer, der handler for HAPPY's fra alle krav (herunder krav fra tredjepart), ansvar, uanset art, i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.

Svensk lov regulerer disse vilkår og betingelser, hvor kompetente domstole i Stockholm har eksklusiv jurisdiktion for enhver tvist, der måtte opstå som følge af dem.

Du kan altid kontakte os med spørgsmål om vores tjenester eller vedrørende databeskyttelse; support@timi.se