BETALING

Betaling kan foretages med Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro debetkort. Betalingen vil blive debiteret og slettet fra din konto ved modtagelse af din ordre af Happy Accessories AB, 556797-2590. Du bekræfter, at det kredit-/betalingskort, der bliver brugt, er dit. Alle kredit-/debetkortindehavere er underlagt valideringstjek og godkendelse fra kortudsteder.

Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at godkende betaling til Happy Accessories AB, er vi ikke ansvarlige for eventuel forsinkelse eller manglende levering.

Vi tager al rimelig omhu for at gøre vores websted så sikkert, som vi kan gøre det. Alle kreditkorttransaktioner på denne side behandles ved hjælp af Debitech, en sikker online betalingsgateway, der krypterer dine kortoplysninger i et sikkert værtsmiljø. Hos Happy Accessories opbevarer vi ikke dine kreditkortoplysninger på hjemmesiden eller vores kundedatabase.

For at hjælpe med at sikre, at din shoppingoplevelse er sikker, enkel og sikker, bruger Happy Accessories Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Dette krypterer og beskytter de data, du sender til os over internettet. Hvis SSL er aktiveret, vil du se en hængelås i bunden af din browser, og du kan klikke på denne for at finde information om SSL digital certifikatregistrering.

Desuden vil vi tage al rimelig omhu, i det omfang det er i vores magt at gøre det, for at holde detaljerne i din ordre og betaling sikre, men i mangel af uagtsomhed fra vores side kan vi ikke holdes ansvarlige for tab. du kan lide, hvis en tredjepart skaffer uautoriseret adgang til data, du giver, når du får adgang til eller bestiller fra webstedet.

Yderligere oplysninger om sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes på webstedet, er indeholdt i vores Sikkerhedspolitik.